Esittely

Tekstien takana tanssii monikielisen viestinnän ja asiakaspalvelun ammattilainen Tiia Juntunen.

Valmistuin filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta kesällä 2017. Pääaineeni oli saksan kääntäminen, mutta lisäksi opiskelin käännöstiedettä, suomen kieltä sekä puolan kieltä ja kulttuuria. Opintojeni aikana kävin kartuttamassa kokemusta myös ulkomailla: suoritin vuoden kestävät vaihto-opinnot Saksan ja Puolan rajalla Frankfurt an der Oderissa ja kääntäjäharjoittelun Euroopan komission käännöstoimen pääosastolla Belgian pääkaupungissa Brysselissä.

Kielten ja tekstien lisäksi suhtaudun intohimoisesti asiakaspalveluun. Olen työskennellyt esimerkiksi videovuokraamossa ja numeropalvelussa. Tunnen myös käännösalaa monipuolisesti, sillä olen sekä valmistellut käännettäviä tekstejä projektiassistenttina että ottanut vastaan asioimistulkkitilauksia tulkkipalvelun asiakaspalvelukoordinaattorina.

Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsella elokuvia ja pelata lautapelejä. Olen hyvin eläinrakas ja touhuilen mielelläni lemmikkirottieni kanssa. Yritykseni nimen mukaisesti olen myös tanssija – harrastan nimittäin historiallisia tansseja.

Työnäytteitä

 

Olen Kieliasiantuntijat ry:n ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen. Tutustu myös profiiliini palvelussa.